레시피 치즈맛아몬드 캘리포니아 아몬드와 함께하는 '치즈맛아몬드' 레시피 정보를 확인해보세요. 난이도 쉬움 Ingredients 아몬드 100g, 버터 1Tsp, 치즈가루(파마산) 2Tsp <치즈파우더> 치즈가루 3Tsp, 설탕 1Tsp Preparation 아몬드는 중불에 5분간 볶은 후 널찍한 접시에 펼쳐서 다시 식혀준다. 중불에서 버터와 치즈가루를 천천히 녹여준다. 끓으면 아몬드를 넣고 1분 더 볶아준다. 기름종이에 아몬드가 뭉치지 않게 펴서 식혀준다. 식은 아몬드에 치즈가루를 묻힌다. Did you know? In addition to almonds being a delicious ingredient in our recipes they’re also heart healthy, gut healthy, and full of vitamins and nutrients - explore Health & Nutrition to learn more. Not only that, almond farmers are dedicated to sustainability - find out how they’re Growing Good.